Biedrības “Eņģeļa sirds” veiksmes stāsti – Elīza Tāre

22. februāris, 2024

ALA Labdarība Latvijā nozare piesaka jaunu biedrības “Eņģeļa sirds” veiksmes stāstu –  mērķtiecīgā jaunā airētāja – Elīza Tāre

Labdarība Latvijā aktīvi atbalsta programmu “Spārno talantus”, kurā tiek izvirzīts viens no biedrības “Eņģeļa sirds” redzeslokā nonākušiem talantīgiem jauniešiem no maznodrošinātām ģimenēm Latvijā. Šīs ģimenes nespēj apmaksāt papildu izglītojošas nodarbības vai nometnes, kurās viņu atvase varētu izkopt un atīstīt kādu īpašu talantu.

Lai gan Elīza pievērsās airēšanai samērā nesen, viņai jau ir izdevies iegūt godalgotas vietas dažādos čempionātos Baltijas valstīs. Šie sasniegumi ir mērķtiecīga darba rezultāts – Elīza aktīvi trenējas ikdienā, apmeklējot nodarbības pie trenera sešas reizes nedēļā, pildot dažāda veida fiziskus spēka vingrinājumus, kā arī sagatavošanās vingrinājumus ar laivu.

Šobrīd sportiste ar nepacietību gaida savas 2024.gada sezonas atklāšanu. Elīza ir apņēmības pilna pārstāvēt Latviju 2024.gada Pasaules Junioru un U23 čempionātā airēšanas slalomā, kas notiks Slovākijā. Jaunā sportiste stāsta, ka lai veiksmīgi sagatavotos šiem čempionātiem, viņai ir nepieciešams piedalīties treniņu nometnēs, kur kopā ar citiem motivētiem jauniešiem un profesionāliem treneriem attīstītu savas fiziskās spējas un tehniskās prasmes. Lai tas būtu iespējams, viņai ir nepieciešams atbalsts, lai ģimene spētu segt šo nometņu dalības izmaksas.

Lai atbalstītu Elīzas mēŗķim palīdzēt izskanēt Latvijas vārdu pasaulē ar savu talantu airēšanā un apņēmību tiekties augstāk, aicinām ziedot ALA Labdarība Latvijā projektam Spārno talantus, ar norādi Elīza Tāre. Paldies!

Vairāk info: https://alausa.org/musu-darbiba/mes-un-latvija/labdariba-latvija/