Atbalstiet Ženiju Nikolaičenko  – jauno uzņēmēju

27. septembris, 2024

Labdarība Latvijā aktīvi atbalsta programmu “Spārno talantus”, kurā tiek izvirzīti jaunieši no biedrības “Eņģeļa sirds” redzeslokā nonākušiem talantīgiem jauniešiem no maznodrošinātām ģimenēm Latvijā. Šīs ģimenes nespēj apmaksāt papildu izglītojošas nodarbības vai nometnes, kurās viņu atvase varētu izkopt un attīstīt kādu īpašu talantu.

Ženija Nikolaičenko no Krāslavas novada ir talantīga, mērķtiecīga jaunā uzņēmēja, kas jau ir izpelnījusies atzinību par saviem sasniegumiem savā novadā. Meitenei ir tikai astoņpadsmit gadi, bet nu jau vairākus gadus viņa aizrautīgi attīsta savu biznesa ideju un strādā kā mājražotāja, klientus priecējot ar pistāciju un cita veida konfektēm, kas veidotas no bioloģiskām izejvielām.  Izglītība ir turpmāko panākumu atslēga, tāpēc šogad Ženija ir uzsākusi mācības Latvijas Biozinātņu Tehnoloģiju Universitātē, Lauksaimniecības un Pārtikas tehnoloģijas fakultātē, programmā – “Pārtikas kvalitāte un inovācijas”.

Paralēli studijām, ļoti vēlas apmeklēt dažādas meistarklases, kurās praktiski spētu iemācīties izgatavot dažādus saldumus un konditorejas izstrādajumus, kurus, izmantojot savu radošo pieeju, varētu uzlabot un iekļaut sava uzņēmuma produktu klāstā.

Mēs uzskatām, ka jauniešu uzņēmība un vēlme nodarboties ar ražošanu ir ļoti uzteicama, kā arī rada lielāku perspektīvu Latvijas nākotnei. Iespējams, Ženija, gūstot lielāku atbalstu sava uzņēmuma attīstībai, kļūs par ļoti veiksmīga uzņēmuma dibinātāju.

Aicinām atbalstīt viņas pirmos soļus uzņēmējdarbībā un palīdzēt iegūt profesionālu tehniku, lai varētu vēl vairāk uzlabot savu produkciju un ražošanas procesu. Lai atbalstītu šo topošo grafisko dizaineri, aicinām ziedot ALA Labdarība Latvijā projektam “Spārno talantus”, ar norādi jaunā uzņēmēja.