Virtuāls seminārs “Kā lietot PBLA izveidoto digitālo platformu Latviešu arhīvi pasaulē”

05. februāris, 2024

KAD? 2024. gada 23. februārī
CIKOS? 21:00 pēc Latvijas laika

Semināra vadītāji: Lora Egle, PBLA projekta Latviešu arhīvi pasaulē izveidotāja un vadītāja,
Eva Ausēja, Latvijas Nacionālā bibliotēkas Digitālo pakalpojumu bibliotekāre

Amerikas latviešu apvienība (ALA) sadarbībā ar Pasaules Brīvo latviešu apvienību (PBLA) aicina piedalīties virtuālā seminārā “Kā lietot PBLA izveidoto digitālo platformu Latviešu arhīvi pasaulē” 2024. gada 23. februārī, pulksten 21:00 pēc Latvijas laika (2:00 PM EST, 1:00PM CST, 12:00PM MST, 11:00 AM PST).

Seminārā piedalīsies PBLA projekta “Latviešu arhīvi pasaulē” izveidotāja un vadītāja Lora Egle un Latvijas Nacionālā bibliotēkas Digitālo pakalpojumu bibliotekāre Eva Ausēja.

Seminārā uzzināsiet, ko piedāvā PBLA projekts “Latviešu arhīvi pasaulē”: https://arhivi.pbla.lv/. Pēc semināra būs iespēja uzdot jautājumus un ieplānot tikšanos ar Loru Egli, lai iesaistītos projektā un uzsāktu praktisku darbu arhīvu materiālu saglabāšanā. Eva Ausēja pastāstīs par Latvijas Nacionālās bibliotēkas digitālo bibliotēku un paskaidros, kā meklēt informāciju Latvijas atmiņu institūcijās.

Lai pieteiktos, lūdzām atrakstīt ar Jūsu vārdu un pilsētu/valsts uz projects@alausa.org līdz 19. feb.

Pieslēgšanās semināram Zoom platformā:
https://us02web.zoom.us/j/85408155667?pwd=Z09qNHVMeHRVdVY3NUxlWWVKS0lhZz09

Meeting ID: 854 0815 5667
Passcode: 289816